Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Uima-asuista 10 000 euroa Itämerelle

Uima-asuista 10 000 euroa Itämerelle

Ihmisiä pulahtamssa veteen Itämeripäivänä

Meidän tavoitteemme on, että Itämeri säilyy uintikelpoisena tulevillekin sukupolville. Teemme konkreettista ja tuloksellista työtä Itämeren ravinnekuormituksen vähentämiseksi, sillä mitä enemmän mereen päätyy rehevöittäviä ravinteita, sitä enemmän Itämeressä on sinilevää. Tänä kesänä voit uima-asuvalinnallasi auttaa meitä Itämeren pelastamisessa.

Speedo ja Intersport kampanjoivat Itämeren puolesta – lahjoitussumma lähes 10 000 euroa

Speedo Finlandin sekä urheilukaupassa toimivan Intersport-ketjun hyväntekeväisyyskampanjassa kaikista Suomen Intersporteista 1.5.-31.7.2022 myydyistä Speedon uima-asuista ja uimalaseista lahjoitetaan 1 euro Säätiölle Itämeren suojeluun.

Kampanjan aikana Intersportin asiakkaat lahjoittivat 9 511  euroa.

”Kiitos Speedon, Sultraden ja Intersportin asiakkaille, jotka ovat kampanjaan osallistuessaan tukeneet konkreettista ja tuloksellista Itämeren pelastustyötä. Lahjoitus auttaa meitä pelastamaan Itämeren ja sen perinnön. Yhteinen tavoitteemme on puhdas ja uintikelpoinen Itämeri myös tuleville sukupolville, kiittää John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.

Järjestettävän kampanjan avulla Speedo ja Intersport tarjoavat mahdollisuuden osallistua Itämeren suojeluun suomalaisille läheisen uinnin merkeissä.

”Uinti on tärkeässä roolissa suomalaisten arjessa ympäri vuoden ja harrastajia löytyy aina vauvasta vaariin. Meille sekä Intersportille oli tärkeää, että pystyimme tarjoamaan vaivattoman tavan osallistua Itämeren suojeluun uinnin merkeissä, asiakkaan omiin tarpeisiin sopivimmalla tavalla. Haluamme erityisesti kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita asiakkaitamme, yhdessä saimme aikaan hienon lopputuloksen, johon voi olla tyytyväinen.” kertoo Speedoa maahantuovan Oy Sultrade Ltd Brand Director Kirsi Johnston.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku