Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Viapori Jazzin lipulla voi tukea Itämerta

Viapori Jazzin rytmit soivat jälleen Suomenlinnassa – tästä iloitsee myös Itämeri

Emma Salokoski ja Jarmo Saari
Kuva: Jouni Väänänen

Pitkäksi venähtäneen poikkeusajan jälkeen on aika kokoontua poikkeuksellisen hienolle festivaalille juhlistamaan Viapori Jazzin väliin jäänyttä kahdennettakymmenennettä jazzjuhlaa! On aika altistua jälleen pitkän paaston jälkeen musiikillisille herkuille meren äärelle. Pääsylippuja ostaessa voi myös tukea Itämeren hyväksi tehtävää meriympäristötyötä itselleen sopivalla summalla.

Suomenlinnassa järjestettävä Viapori Jazz on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali ja se on jo vuosia ollut odotettu osa juhlaviikkojen ohjelmistoa. Samalla se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kotimaisen jazz-kesän huipentumana. Nyt pitkän tauon jälkeen on jälleen aika nauttia upeasta musiikista ja merellisestä tunnelmasta 23.-28.8.

Festivaaliin ohjelmaan pääsee tutustumaan Viapori Jazzin verkkosivuilla.

Yhteistyö on juhlan arvoista

Viapori Jazzin mahdollistavat Rudus, Teollisuusliitto, Nets, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Helsingin kaupunki sekä Suomenlinnan hoitokunta.

Tänä vuonna Viapori Jazzin uusi kumppani on myös John Nurmisen Säätiö, joka juhlii Viaporin tavoin pyöreitä vuosia. Säätiö on vuonna 2022 toiminut Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi jo 30 vuotta. Viapori Jazz on osaltaan mukana Itämeren pelastusjoukoissa ja tekee avunannon helpoksi myös kaikille festivaalivierailleen.

Festivaalivierailla on lippua ostaessaan mahdollisuus tehdä lahjoitus Itämeren hyväksi. Samalla kun ostaa pääsylipun Lippu.fi:stä, on mahdollisuus lisätä tukisumma John Nurmisen Säätiön meriympäristötyölle.

Festivaali-yhteistyöstä iloitsee myös John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.

”Lämmin kiitos Viapori Jazzille, joka tuellaan mahdollistaa työtämme. Me teemme kaikin voimin työtä puhtaamman, kirkkaamman Itämeren puolesta”, Arrakoski-Engardt lupaa.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku