Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Tapahtumat
Helsinki-päivä merimuseossa

Helsinki-päivä merimuseossa 

12.6. klo 12.00 ja 16.00

lokaatio ikoni

John Nurmisen Säätiö, Pasilankatu 2, Helsinki

tilanne ikoni

Maksuton, pakollinen ennakkoilmoittautuminen. OPASTUKSET OVAT TÄYNNÄ.

Tervetuloa viettämään Helsinki-päivää John Nurmisen Säätiön merimuseoon. Maksuttomilla opastetuilla kierroksilla tutustutaan säätiön kokoelman aarteisiin: antiikkikarttoihin, meritaiteeseen ja meriantiikkiin. Pääset lisäksi kuulemaan tietoiskuja Itämerestä ja sen pelastamiskeinoista. Museovierailun lomassa voit tehdä merellisiä ostoksia – myynnissä on säätiön julkaisemia kirjoja, vaatteita ja retkeilytuotteita.

Opastetut kierrokset järjestetään 12.6. klo 12.00 ja 16.00 ja ne kestävät noin 1,5 tuntia. Museoon pääsee tutustumaan vain opastetusti ja kierrokselle vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan täällä. PÄIVITYS 20.5. OPASTUKSET OVAT TÄYNNÄ. Itämeripäivänä 29.8. järjestetään uusi maksuton opaskierros. Seuraa kalenteriamme!

Otamme kierroksille rajallisen määrän osallistujia. Muistathan perua ilmoittautumisesi, jos et pääsekään osallistumaan tapahtumaan.

Opastukset järjestetään suomeksi. Tilamme ovat esteettömät.   

Kuva: John Nurmisen Säätiön kokoelmat
Kuva: John Nurmisen Säätiön kokoelmat

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku