Onko yrityksesi merkkipäivä tulossa ja lahjoituskohde hakusessa? Tee merkkipäivälahjoituksesi tulokselliselle ja merkittävälle Itämeren ja sen perinnön suojelutyölle.

Yrityksesi voi tehdä merkkipäivälahjoituksen John Nurmisen Säätiölle juhlistaessaan esimerkiksi pyöreitä vuosia, kesäjuhlia, pikkujouluja, henkilöstön palvelusvuosia tai muita merkkitapahtumia. Merkkipäiväkeräys on hieno mahdollisuus kannustaa työntekijöitä osallistumaan Itämeren suojelutyöhön. Yrityksesi voi esimerkiksi vastata lahjoittamalla euron jokaista työntekijöiden lahjoittamaa euroa kohtaan.

Yrityksen merkkipäiväkeräys on helppo järjestää. Voit pyytää huomionosoitukset John Nurmisen Säätiön hyväksi ilmoittamalla kutsun yhteydessä keräystilin tiedot ja oman saateviestinsä.

Tili: FI06 1214 3000 1122 96

Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö

Viesti: Haluamasi saateviesti (esim. Yritys Oy Ab 10 v.)

Voit ilmoittaa merkkipäivästä täyttämällä alla olevat tiedot. Lähetämme nimilistan lahjoittaneista sekä keräyksen kokonaissumman sovittuna ajankohtana. Voit ilmoittaa muista toiveista yhteystietolomakkeen lisätietoja -kentässä.

Tutustu myös Säätiön puhdasmeri.fi -sivustoon. Sivustolla voit pelastaa palan Itämerta yrityksesi nimissä. Voit lisäksi luoda Tiimin ja kehottaa tapahtumaan osallistuvia pelastamaan omia palojaan Itämerta. Kokonaislahjoitussumma kertyy yrityksesi Tiimin alle. Yhdessä olette suojelemassa Itämeren ja sen arvokkaan kulttuuriperinnön säilymistä. Itämeri pelastetaan pala kerrallaan – yhdessä.