Hyppää sisältöön
Etusivu
Yrityksille
Yrityslahjoitus
Yrityskummi
Yrityskummi Pidot Productions: Itämeri-näkökulmaa ruokakulttuuriin

Itämeri-näkökulmaa ruokakulttuuriin

Kalat lautasella.

Yrityskummi Pidot Productions Oy mukana pelastamassa Itämerta

Pidot Productions Oy on luova ruokatoimisto, joka järjestää kokkauskursseja ja ruokaan liittyviä tapahtumia sekä tekee sisällöntuotantoa. Ruokaan ja kestävyyteen liittyvät teemat ovat Pidot Productionsin yrittäjille tärkeitä. Itämeri-näkökulma ruokakulttuuriin on Pidot Productionsin yrittäjien mieleistä hyvä ja hedelmällinen, ovathan he Itämeren kanssa konkreettisesti kytköksissä.

Yrityskummiksi Itämerelle

Pienemmille yrityksille suunnattu yrityskummius on tehokas tapa toteuttaa yrityksen ympäristövastuuta sekä tukea lahjoittamalla säätiön työtä Itämeren hyväksi. Yrityskummius alkaa sopivan kummiryhmän valinnalla. Yrityskummiryhmät perustuvat vuosittaisen lahjoituksen määrään. Yrityskummina saat käyttöösi oman yrityskummiryhmäsi tunnuksen sekä monipuolisen viestintäpankin. Viestintämateriaaleja hyödyntämällä yrityskummi voi helposti kertoa sidosryhmilleen sitoutumisesta Itämeren suojelutyöhön ja samalla lisätä tietoisuutta Itämeren ainutlaatuisesta merkityksestä. Yrityskummina saat myös säännöllisesti päivityksiä ja tietoa työmme edistymisestä.

Itämeri-ystävällisiä kokkauskursseja

Pidot Productions päätti lähteä mukaan yrityskummiksi, sillä yrittäjät kokevat luonnon monimuotoisuuden vaalimisen tärkeäsi arvoksi. Yritys pyrkii tarjoamaan tilaisuuksissaan asiakkailleen Itämeri-ystävällisiä annoksia. Käytännössä tämä tarkoittaa valintoja, jotka sisältävät runsaasti kasviksia ja villikalaa. Ruokavalion muuttaminen Itämeri-ystävälliseksi on vaikuttavin arjen teko meriympäristön hyväksi. Pidot Productionsin tilaisuuksissa nautitaan usein silakkaa ja ahventa, jotka ovat molemmat kestävästi pyydettyjä kaloja. Yrittäjät pyrkivät innostamaan vieraitaan lisäämään kasvis ja kala-ateriat arkiruokailuun vähintään kahdesti viikossa.

Koska ruokavalinnoilla on aina vaikutus ympäristöön ja siten myös Itämereen, meistä on luontevaa tukea yrityskummina John Nurmisen Säätiön hienoa työtä Itämeren suojelemiseksi.
Lilli Munck ja Viivi Valo, Pidot Productions

kaksi naista keittiössä
Pidot Productions on John Nurmisen Säätiön yrityskummi

”Meidän ajatuksissamme nautinto ja ympäristön hyvinvointi eivät sulje toisiaan pois, vaan kulkevat käsi kädessä. Meille hyvä ruoka on yhdessä tehtyä, hyvässä seurassa nautittua ja sellaista, joka ei turhaan kuormita ympäristöä. Liputamme monipuolista ja kekseliästä kasvisten käyttöä ja inspiroidumme Itämeren kaloista.”

Lilli Munck ja Viivi Valo, Pidot Productions.

Yrityskummius ympäristövastuutekona

John Nurmisen Säätiön yrityskummius on tehokas ja taloudellisesti saavutettava keino osallistua Itämeren suojeluun! Pienemmille yrityksille suunnattu konsepti tarjoaa helpon ja vaikuttavan tavan toteuttaa ympäristövastuuta sekä tukea arvokasta työtämme Itämeren hyväksi. Näin ryhdyt yrityskummiksi:

  • Tutustu säätiön yrityskummiluokkiin. Kummiluokat ja niiden mukanaan tuomat viestintäkokonaisuudet määräytyvät vuosittaisen lahjoitussumman mukaan.
  • Viestintämateriaalien avulla voit helposti kertoa sidosryhmillesi sitoutumisestasi ja samalla lisätä tietoisuutta Itämeren ainutlaatuisesta merkityksestä.
  • Täytä yrityksesi tiedot lomakkeelle ja valitse maksutapa.
  • Muista tilata myös uutiskirjeemme. Kerromme uutiskirjeessä tarkemmin siitä, mihin yritystukesi käytetään.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku