Hyppää sisältöön
Etusivu
Yrityksille
Yritysyhteistyö
Vastuullisuus on Orionissa tekoja

Vastuullisuus on Orionissa tekoja

Saaristo

Orion Oyj on John Nurmisen Säätiön pääkumppani

John Nurmisen Säätiön toiminnan tukeminen on monella tapaa luonteva osa vastuullisen yrityksen ympäristövastuullisuutta ja vastuullisuusviestintää. Suomalainen lääketeollisuusyhtiö Orion Oyj toimii kolmatta vuotta yhtenä säätiön pääyhteistyökumppaneista. 

”Itämeren ja ympäristön hyvinvointi ovat Orionille tärkeä asia, ja olemme jo vuosia tehneet ympäristön suojelun hyväksi enemmän kuin lain vaatimat toimet”, Orionin toimitusjohtaja Timo Lappalainen sanoo. 

Orion on esimerkiksi saanut laskettua vesistöihin kulkeutuvat lääkejäämäpäästöt minimiin, kun suurin osa jätevesistä ohjataan riskiperusteisesti haihdutukseen ja jäämät poltetaan. Myös energiatehokkuutta on parannettu ja useita energiansäästötoimia toteutettu onnistuneesti. 

Orionissa vastuullisuus on tekoja. Orion, John Nurmisen Säätiön pääyhteistyökumppani.
Noora Paronen, Head of Corporate, Orion Oyj

Ympäristövastuu ei koske vain Orionin omaa tuotantoa, vaan se kulkee läpi koko lääkkeiden elinkaaren. Uusien tuotteiden ympäristöriskit arvioidaan, raaka-aineet hankitaan vastuullisilta toimittajilta, lääkkeiden pakkauskoot suunnitellaan käyttötarpeiden mukaan ja pakkausmateriaaleja kehitetään entistä ekologisemmiksi. Orionin Head of Corporate Responsibility Noora Paronen muistuttaa, että ympäristön tilasta huolehtiminen on Orionille jatkuva prosessi, jota kampanjat ja lahjoitukset Itämeren hyväksi täydentävät.


Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku