Hyppää sisältöön

Aineeton isänpäivälahja

Kalastusta rantakalliolla

Pala Itämerta on mainio aineeton lahjaidea isälle

Isänpäivää vietetään jälleen sunnuntaina 10.11.2024. Tavaroiden sijaan, anna isälle lahja, jolla on merkitystä. Pelasta pala Itämerta isän lempirannan tai merialueen luota. Näin olette yhdessä pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville. Saat lahjoituksestasi diplomin, jonka voit antaa lahjasi saajalle. Toteutamme lahjoitusvaroin tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville. Anna isänpäivänä aineeton lahja, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

saariston kalliorantaa ja merta ylhäältä kuvattuna.

Poimi talteen muut aineettomat lahjaideat isänpäiväksi

💙 Pakatkaa mukaan eväät ja tehkää sään salliessa kävelyretki merenrantaan. Kuulumisia on mukava vaihtaa kuuma juotava kädessä ulappaa katsellessa.

💙 Kokeilkaa yhdessä talviuintia. Uuden lajin kokeilu voi parhaassa tapauksessa sytyttää innostuksen lajin harrastamiselle. Uskallatteko kokeilla?

💙 Tehkää patikointiretki lähimetsään. Tiesitkö, että John Nurmisen Säätiö tekee Itämerihankkeita myös metsissä? Tehostamme metsäalueiden vesiensuojelua ennallistamalla suoalueita. Voit kurkata lisätietoa hankkeesta täältä: Vesien palautushanke

💙 Haasta isä shakkipeliin! Pelaillessa aika kuluu, kuin siivillä!

💙 Tehkää yhdessä korjaus -ja huoltotöitä. Jokaisen kodista löytyy ainakin yksi korjattava asia, joka on odottanut vain sitä oikeaa hetkeä tarttua toimeen. Itämeren ystävä ostaa vähemmän, kierrättää ja korjaa.

💙 Valmistakaa yhdessä Itämeriystävällinen illallinen. Itämeri-ystävällinen ruokavalio sisältää kasviksia ja villikalaa. Ruokavalion muuttaminen Itämeri-ystävälliseksi onkin vaikuttavin yksittäisen henkilön keino Itämeren pelastamisessa.

Näin annat aineettoman lahjan – pelastat palan Itämerta

Aloita valitsemalla kartalta haluamasi merialue. Voit zoomata karttaa lähemmäs. Voit valita pelastettavan palan mistä tahansa Itämeren merialueelta. Löytykö pelastettava pala oman mökkialueen rannalta, lempi retkikohteesta vai suosikkiuimarannalta?

Tämän jälkeen valitse lahjoitussumma. Näet summaa valitessa myös valitsemasi palan koordinaatit. Voit myös hakea tiettyä sijaintia pelastettavaksi koordinaattien avulla. Lisää pelastettavaan pelaan nimimerkkisi. Voit lisäksi kirjoittaa pelastettavan palan yhteyteen lyhyen tekstin ja lisätä haluamasi kuvan. Huomaathan kuitenkin, että lisäämäsi tekstit ja kuva tulevat julkisestinäkyviin kartalle. Halutessasi voit lisätä pelastettavan palan tiimiin. Mikäli lahjoituksesi ei liity toiseen tiimiin, pääset ohittamaan valinnan.

Lopuksi pääset syöttämään laskutustietosi. Muistathan samalla tilata uutiskirjeemme. Kerromme uutiskirjeessä ajankohtaista tietoa siitä, mitä teemme lahjoitusvaroin ja mitä Itämerelle kuuluu. Kun palan pelastaminen on tehty, saat halutessasi lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Pääset valitsemaan lahjaksi annettavan diplomin suoritettuasi maksun.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku