Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
30 +1 tapaa Itämeren pelastamiseksi

30 +1 tapaa Itämeren pelastamiseksi

Sinilevää Itämeressä ylhäältä kuvattuna

Kirjoittaja

Mitä näet, kun katsot Itämerelle? Huonokuntoisen ystävän, joka ei voi hyvin ja tarvitsee apua parantuakseen. Kuten ystävää, myös Itämerta voi auttaa. Vielä ei ole myöhäistä, mutta kiire alkaa olla, jotta myös tulevat sukupolvet voivat nauttia meriluonnon monimuotoisuudesta ja puhtaista vesistä.

John Nurmisen Säätiö juhlii tänä vuonna 30-vuotissyntymäpäiviään. Olemme koko pitkän ikämme pelastaneet Itämerta ja sen perintöä. Syntymäpäiviemme kunniaksi kutsumme kaikki Itämeren elinvoimaisuudesta huolestuneet apuun!

30-vuotisjuhlasta innostuneena listasimme 30 tapaa pelastaa Itämeri. Kun monta miljoonaa ihmistä toimii arjessaan Itämeren pelastajan tavoin, vaikutukset huonokuntoisen ystävän parantumiseksi voi jo havaita.

Kampanjan sanansaattajiksi pyysimme muita ikätovereitamme. Meillä kaikilla on sama viesti: tehdään tämä yhdessä! Jotta pelastaminen olisi mahdollisimman vaivatonta, aloita omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivilla tavoilla ja etene määrätietoisesti eteenpäin.

Niin mekin aiomme säätiönä tehdä.

Sillä vielä ei ole liian myöhäistä.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku