Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Anne-Maria Salonius

Kuinka finanssiala voi tukea Itämeren suojelua, Anne-Maria Salonius?

Yhteistyöllä voidaan saavuttaa mittavia tuloksia. Suurtenkin tulosten takana ovat yksilöiden ideat ja teot. Anne-Maria Salonius heräsi Itämeren suojelun tarpeeseen purjehtiessaan Ahvenanmaalla ja nähdessään valtaisat sinilevälautat. Työssään Ålandsbanken Suomen johtajana hän on pystynyt omalta osaltaan edistämään ympäristön asiaa mm. suojeluhankkeita rahoittavan Itämeriprojektin sekä kuluttajan hiilijalanjälkeä laskevan Åland Indexin kautta.

Enää ei riitä, että yritykset tuottavat voittoa, niiden pitää myös tehdä yhteistä hyvää. Millaisilla sijoituksilla Itämerta sitten pelastetaan?

Minun Itämereni on podcast, joka antaa äänen ihmisille, joille Itämeri on ammatti, elämäntapa tai intohimo. Podcastissa tavataan muun muassa meribiologi, kalastaja, merihistorian tutkija, taiteilija, luotsi ja purjehduskoulun omistaja. Vieraita yhdistää rakkaus Itämereen, mutta jokaisella heistä on oma meren äärelle johtava polkunsa. Minun Itämereni -podcastissa vieraat kertovat tärkeimmät Itämereen liittyvät tarinansa säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardtille.

Annamari Arrakoski-Engardt ja Anne-Maria Salonius studion ulkopuolella
John Nurmisen Säätiön podcast-vieraana Anne-Maria Salonius.

Kuuntele Spotifyssa, iTunesissa tai Suplassa
Kaikki Minun Itämereni -podcastit

Lue seuraavaksi

Haku