Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Digimuseo-palvelu myytiin liiketoimintakaupassa

Säätiömme osaomistama Yhteinen perintö Oy myi Digimuseo.fi-palvelun Reveelille

Kollaasikuva Itämeren perintö -näyttelyn sisällöstä
Itämeren perintö on John Nurmisen Säätiön uusin pysyvä näyttely Digimuseossa.

Lisätietoja

Yhteinen perintö Oy
Toimitusjohtaja Pekka Impiö
pekka.impio@museoliitto.fi
+ 358 44 430 0720

Museoiden digitaalisia näyttelyitä tarjoavan Yhteinen perintö Oy:n Digimuseo.fi-palvelu siirtyi 1.6.2024 alkaen Reveel:ille (STEP Technologies Oy) syntyneen liiketoimintakaupan myötä. Yhteinen Perintö Oy:n omistavat FMA Creations, Suomen Museoliitto ry ja John Nurmisen Säätiö.

John Nurmisen Säätiöllä on Digimuseo.fi -palvelussa useita Itämerta käsitteleviä pysyviä tai vaihtuvia näyttelyitä. Kaikkiaan Digimuseossa näyttelyitä järjestää lähes 25 toimijaa.

”Yhteinen tavoitteemme on, että liiketoimintakauppa vaikuttaa Digimuseon nykyisiin asiakkaisiin ja käynnissä oleviin asiakaskeskusteluihin ainoastaan myönteisellä tavalla. Uskomme, että uudella omistajalla on kykyä ja näkemystä viedä Digimuseo-palvelua eteenpäin”, sanoo Yhteinen perintö Oy:n toimitusjohtaja ja Museoliitto-konsernin liiketoimintajohtaja Pekka Impiö.

Liiketoimintakaupan myötä museoilla on entistä paremmat mahdollisuudet toteuttaa digitaalisen kulttuuriperinnön julkaisemista. Digimuseo.fi:n kävijälle palveluvalikoima monipuolistuu ja näyttelyihin pääsee tutustumaan helposti mobiilisti jopa 28 kielellä.


Museoliitto
Museoliitto-konserniin kuuluvat emo-organisaatio Suomen museoliitto ry ja Museokortti-yhtiö FMA Creations Oy sekä Digimuseo-palvelua tuottanut Yhteinen perintö Oy. Museoliitto on satavuotias etujärjestö, joka edustaa ja kehittää suomalaista museoalaa. Museokortti-palvelusta vastaa FMA Creations Oy, jonka Suomen museoliitto ry omistaa kokonaisuudessaan. Museokortin tuotot palautuvat suomalaisille museoille.
www.museoliitto.fi


Digimuseo.fi ja Yhteinen perintö Oy
Digimuseo.fi on Yhteinen perintö Oy:n kehittämä palvelu, joka julkaisee ja ylläpitää museoiden tuottamia digitaalisia näyttelyjä, joihin voi tutustua mistä ja milloin vain. Yrityksen omistajat ovat FMA Creations Oy ja John Nurmisen Säätiö.
www.digimuseo.fi

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku