Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Itämeri-viisaita valintoja sähkösopimuksen hankinnassa

Itämeri-viisaita valintoja sähkösopimuksen hankinnassa

Meriajokas Itämeren pohjassa
Kuva: Pekka TuuriSähkön hankkimisessa viisaita valintoja voi tehdä helposti. Pääyhteistyökumppanimme Kotimaan Energian Vihreä valinta -lisäpalvelulla asiakas on automaattisesti mukana tärkeissä talkoissa Itämeren puolesta. Kotimaan Energia lahjoittaa jokaista Vihreä valinta -sähkösopimusta kohden vuotuisen viiden euron tuen John Nurmisen Säätiön Itämeren pelastushankkeisiin.

Tänä vuonna Itämeren suojeluun myönnettävä tukisumma kipusi jälleen yli 400 000 euron. Kotimaan Energian myynnistä vastaava Sami Pyylampi on tyytyväinen kertyneeseen tulokseen.

– Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä ja ilmastonmuutos kiihdyttää sen rehevöitymistä entisestään. Onneksi me Kotimaan Energialla voimme tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa suuria tekoja Itämeren pelastamiseksi. Vihreä valinta on edelleen suosituin yksittäinen lisäpalvelumme. Se on merkki valveutuneen asiakaskuntamme viisaista arvovalinnoista.

Tuella jatketaan Itämeren rehevöitymisongelman ratkaisemista

John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardtin mukaan Kotimaan Energian tuella on valtava merkitys Itämeren pelastamiseksi tehtävälle työlle.

”Kun Kotimaan Energian asiakkaat valitsevat Vihreä valinta -lisäpalvelun, se kerryttää varoja Itämeren suojeluun ja auttaa meitä tekemään konkreettista ja tuloksellista työtä Itämeren pelastamiseksi.

Tehokkain tapa pelastaa Itämeri on vähentää rehevöitymistä. Kotimaan Energian lahjoituksella olemme voineet jatkaa Itämeren rehevöitymisongelman ratkomista useissa eri hankkeissa.

Vuonna 2022 hankkeissamme muun muassa parannetaan ravinnetasapainoa kasvi- ja eläintiloilla, kehitetään lannoitteiden kuljetusta ja käsittelyä, vähennetään biokaasutuotantoon liittyviä ravinnepäästöjä, niitetään ruovikoita, tuotetaan Itämereen liittyvää koulutusmateriaalia ja osallistutaan aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Kiitos Kotimaan Energialle ja kaikille Vihreän valinnan valinneille, että haluatte olla mukana tekemässä töitä yhteisen meremme pelastamiseksi”, Annamari Arrakoski-Engardt kertoo.

Lue lisää lahjoituksesta  ja Vihreästä valinnasta Kotimaan Energian sivuilta.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku