Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Itämeri yhdistää Caverionin ja John Nurmisen Säätiön

Itämeri yhdistää Caverionin ja John Nurmisen Säätiön

Caverionin toimitusjohtaja Jacob Götzsche meren rannalla

Caverion jatkaa John Nurmisen Säätiön tukemista ja lahjoittaa säätiölle 15 000 euroa. 

”Yhtiössämme työskentelee 15 000 ihmistä, joten halusimme lahjoittaa saman määrän euroissa maantieteellisen sydämemme, Itämeren, suojelemiseksi. Keskitymme Caverionissa kestävään kehitykseen ja tukemaan asiakkaitamme säästämään energiaa ja vähentämään hiilidioksidipäästöjään. Tämä auttaa pelastamaan Itämerta, samoin kuin John Nurmisen Säätiön tukeminen – olemme Caverionissa iloisia näistä merkityksellisistä, yhteensopivista teoistamme”, sanoo Jacob Götzsche, Caverionin toimitusjohtaja.

Caverion on yksi John Nurmisen Säätiön avainkumppaneista. ”Lahjoitukset mahdollistavat pitkäjänteisen toiminnan meriympäristön tilan parantamiseksi ja merikulttuurin edistämiseksi. Vaikka Itämeren tila on parantunut viime vuosina, työtä on vielä paljon tehtävänä erityisesti ravinnekuorman leikkaamiseksi ja luontokadon ehkäisemiseksi”, sanoo John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.

Caverion parantaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia älykkäissä ja kestävissä rakennetuissa ympäristöissä. Yhtiö kehittää ja laajentaa jatkuvasti asiantuntija-, suunnittelu- ja digitaalista palvelutarjontaansa kasvattaakseen asiakasarvoaan ja positiivista kädenjälkeään.

Caverionin maantieteellisenä sydämenä Itämeri yhdistää lähes kaikki yhtiön toimintamaat: Suomen, Ruotsin, Tanskan, Saksan, Puolan, Viron, Latvian ja Liettuan. Vuonna 2023 Caverion viettää 10-vuotisjuhlaa itsenäisenä yrityksenä.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku