Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Stockmann käynnistää juhlavuoden kunniaksi keräyksen toimintamaitaan yhdistävän Itämeren hyväksi

Stockmann käynnistää juhlavuoden kunniaksi keräyksen toimintamaitaan yhdistävän Itämeren hyväksi

Lisätietoja

Henna Tuominen
Viestintä-, vastuullisuus- ja IR-johtaja
Stockmann
henna.tuominen@stockmann.com
puh. 050 570 5080

Stockmann Media Desk
info@stockmann.com
puh. 050 389 0011

Stockmann juhlistaa 160-juhlavuottaan vahvasti asiakkaidensa kanssa Suomessa, Virossa ja Latviassa. Itämeri yhdistää toimintamaat, joten juhlavuoden kunniaksi Stockmann haluaa tukea John Nurmisen Säätiön tekemää työtä meitä kaikkia yhdistävän Itämeren hyväksi. Stockmann käynnistää keräyksen, jotta Itämeri olisi meidän kaikkien käytössä, entistä puhtaampana, vielä 160 vuoden kuluttuakin. Stockmann on John Nurmisen Säätiön pitkäaikainen kumppani.

Yhdessä meitä yhdistävän Itämeren puolesta

Stockmannin toiminta-alue on Itämeren ympärillä; yhteensä kahdeksan tavarataloa ja verkkokauppa palvelevat asiakkaita niin Suomessa, Virossa kuin Latviassa. Stockmannin vastuullisuuslupaus on inspiroida ja tukea asiakkaitaan tekemään vastuullisia valintoja ja työskennellä kestävän tulevaisuuden hyväksi. Stockmann kehittää aktiivisesti liiketoimintansa ympäristövastuullisuutta.

”Itämeri yhdistää toimintamaamme, joten on luontevaa nostaa esille ja tukea merkkipäivämme kunniaksi John Nurmisen Säätiön tekemää tärkeää työtä meitä kaikkia yhdistävän Itämeren hyväksi. Tulemme osallistumaan vuoden 2022 aikana eri tavoin Itämeren suojelemiseen yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa”, kertoo viestintä-, vastuullisuus- ja IR-johtaja Henna Tuominen Stockmannilta.

Monipuolinen yhteistyö mahdollistaa mitattavan meriympäristötyön

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren pelastamiseksi vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Säätiön meriympäristöhankkeissa työtä ohjaavat vaikuttavuus ja konkreettiset mitattavat tulokset.

”Yhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa ja lahjoitusmahdollisuuden tarjoaminen asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja sidosryhmillemme on luonteva lisä muiden yhteistyöhankkeiden joukossa. Ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen ovat tärkeitä asioita, joihin haluamme myös Stockmannin toiminnassa kiinnittää huomiota”, Tuominen sanoo.

”Tämä työ vaatii varoja, siksi olemme äärettömän kiitollisia Stockmannin kanssa tehtävästä yhteistyöstä. John Nurmisen Säätiön työn rahoituksessa yritysyhteistyöllä sekä yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksilla on merkittävä rooli”, kertoo John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt. ”Kiitämme lämpimästi Stockmannia tuesta, jonka turvin voimme jatkaa tuloksellisia hankkeitamme ja kehittää uusia, mitattavia toimia yhteisen ja ainoan kotimeremme suojelemiseksi.”

Kokonaisvaltaista työtä Itämeren ja ympäristön hyväksi

Stockmannin juhlavuoden keräys Itämeren suojelemiseksi kestää koko vuoden 2022. Vuoden aikana Stockmann tuo säätiön tärkeätä työtä asiakkaiden ja henkilöstön tietoisuuteen ja mahdollistaa keräykseen osallistumisen. Lisäksi Stockmannin tavaratalot ja verkkokauppa tulevat olemaan aktiivisesti mukana Itämeripäivässä.

Stockmann on arvioinut liiketoimintansa vaikutuksia ja on aktiivisesti edistänyt kiertotaloustoimia optimoimalla pakkausmateriaalien käyttöä, käyttämällä laadukkaita ja kestäviä materiaaleja tuotteissa, hyödyntämällä kasvavassa määrin kierrätettäviä ja kierrätysmateriaaleja, tehostanut jätteiden kierrätystä, lisännyt kestävyyttä tukevia palveluja sekä pyrkinyt vaikuttamaan kestäviin kulutustottumuksiin. Stockmann on myös lisännyt toimintojen energiatehokkuutta määrätietoisesti ja raportoinut konsernin tasolla kasvihuonekaasupäästöistään kymmenen vuoden ajan.

Pienetkin teot vaikuttavat

Mahdolliset 160-vuoden juhlamuistamiset ja onnittelut Stockmann toivoo keskeisimpiä toimintamaita yhdistävälle Itämerelle. Stockmann kannustaa tukemaan tärkeää hanketta yhdessä!

Lahjoitukset Itämeren suojeluun:
Tili: FI06 1214 3000 1122 96
Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö
Viite: 22000 00727


Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta stockmanngroup.com.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku