Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Suunhoitotuotteilla suojelua Itämerelle

Suunhoitotuotteilla suojelua Itämerelle

Jäinen Itämeren rantanäkymä

Suunhoitotuotteistaan tunnettu Sensodyne aloittaa yhteistyön John Nurmisen Säätiön kanssa. Yhteistyön myötä Sensodyne lahjoittaa helmikuun ajan jokaisesta ostetusta Sensodyne Nourish -tuotteesta 0,2 € John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun.

“Kun lanseerasimme luonnollisuuteen ja ekologisuuteen keskittyvän Sensodyne Nourish -tuoteperheen, heräsi ajatus voisimmeko tehdä jotain enemmän. John Nurmisen Säätiö nousi esille sen maineikkaan Itämeren suojelutyön ansiosta ja olemme iloisia, että pääsemme tukemaan säätiön tekemää hienoa ja pitkäjänteistä työtä. Kuluttajien ostopäätöksiä ohjaa yhä vahvemmin tuotteiden alkuperä, luonnollisuus ja ekologisuus. Halusimme antaa myös kuluttajille helpon tavan osallistua luonnonsuojelutyön tukemiseen”, kertoo Sensodynen Brand Manager Ninnu Laine.

Kampanja koskee kaikkia Sensodyne Nourish -tuotteita ja on voimassa koko helmikuun ajan kaikissa ostopaikoissa. Sensodyne Nourish -tuoteperheessä ekologisuus ja luonnollisuus ovat tärkeässä roolissa. Tuotteet ovat myös vegaanisia. Tammikuussa 2023 myymälöihin ilmestyvän Sensodyne Nourish -hammasharjan harjakset on tehty kierrätetystä PET-muovista.
Sensodyne Nourish -tuotteiden suunnittelussa ympäristön kuormituksen vähentäminen on ollut tärkeässä roolissa.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku