Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Veho Groupista säätiön uusi pääkumppani

Veho Groupista säätiön uusi pääkumppani

kiviä ja aallokkoa
Kuva: Lasse Hendriks

Veho on tehnyt kolmivuotisen yhteistyösopimuksen John Nurmisen Säätiön kanssa ja on siten mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville.

”Tämä on todella hieno yhteistyö. Itämeri yhdistää Vehon toimintamaita, ja Itämeren tila vaikuttaa meidän ja tulevien sukupolvien hyvinvointiin. Säätiötä tukemalla olemme mukana tässä tärkeässä tehtävässä”, summaa Veho Groupin toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

Vehon tavoitteena on olla kestävyyden edelläkävijä autoalalla. Sitoutuminen vastuullisuuteen ja kestävään liikuttamiseen tarkoittaa konkreettisia tekoja ympäristön ja planeettamme eteen.

Vehon kunnianhimoinen tavoite on saavuttaa hiilineutraalisuus omassa toiminnassaan koko konsernin osalta vuoteen 2025 mennessä. Veho toteuttaa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi muun muassa toimenpiteitä, jotka liittyvät Vehon kiinteistöjen energian käyttöön ja säästöön sekä Vehon ajoneuvokaluston, kuten työsuhdeautojen ja huoltoautojen sähköistämiseen. Veho on siirtynyt uusiutuvaan sähköön ja kaukolämpöön jo yli 40 kiinteistössään.

John Nurmisen Säätiö torjuu tehokkailla ja konkreettisilla toimenpiteillä luontokatoa ja vähentää mereen päätyvää ravinne- ja haitta-ainekuormitusta muun muassa maa- ja metsätaloudessa, kiertotaloudessa ja meriliikenteessä. Tärkeä osa säätiön työtä on meren merkityksestä viestiminen. Kun meri tuntuu tärkeältä, sen suojelemiseen kiinnitetään enemmän huomiota.

”Yhteistyökumppaneidemme tuki takaa säätiömme toiminnan jatkuvuuden ja tehokkaan Itämeren pelastamisen. 30-vuotinen työmme Itämeren eteen on tuottanut tulosta, mutta vielä on paljon tehtävää”, sanoo John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.


Veho on 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja yhtiö on alusta asti ollut saman perheen omistuksessa.
Lisätietoja: https://www.veho.fi/

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku