23.05.2022

Uima-asuista euro Itämerelle

Meidän tavoitteemme on, että Itämeri säilyy uintikelpoisena tulevillekin sukupolville. Teemme konkreettista ja tuloksellista työtä Itämeren ravinnekuormituksen vähentämiseksi, sillä mitä enemmän mereen päätyy rehevöittäviä ravinteita, sitä enemmän Itämeressä on sinilevää. Tänä kesänä voit uima-asuvalinnallasi auttaa meitä Itämeren pelastamisessa.

Speedo ja Intersport kampanjoivat Itämeren puolesta

Speedo Finlandin sekä urheilukaupassa toimivan Intersport-ketjun hyväntekeväisyyskampanjassa kaikista Suomen Intersporteista 1.5.-31.7.2022 myydyistä Speedon uima-asuista ja uimalaseista lahjoitetaan 1 euro Säätiölle Itämeren suojeluun.

Järjestettävän kampanjan avulla Speedo ja Intersport tarjoavat mahdollisuuden osallistua Itämeren suojeluun suomalaisille läheisen uinnin merkeissä.

”On hienoa olla mukana yhdessä Intersportin kanssa tukemassa John Nurmisen Säätion tekemää upeaa työtä Itämeren pelastamiseksi. Uintia harrastetaan vauvasta vaariin ja se on monille tapa, jossa pääsee rauhoittumaan arjen kiireen keskellä vuodenajasta riippumatta. Meille on erityisen tärkeää, että saamme jatkossakin nauttia Suomen kauniista merimaisemasta ja uinnista puhtaassa vedessä”, kertoo Speedoa maahantuovan Oy Sultrade Ltd Brand Director Kirsi Johnston.

Lue lisää kampanjasta Intersportin sivuilta

 

pulahdus_JNS

Aiheeseen liittyvää