Itämeren ruokavalio -webinaari
23.1.2024
tiistai
14.00-15.30
Katso tallenne YouTubesta!
Tapahtuma on suunnattu ammattikeittiöosaajille, mutta kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.
Ilmoittautuminen tapahtumaan on suljettu.
Itämeren ruokavalio -webinaari
tiistaina 23.1.2024 klo 14–15.30, Teams
Lämpimästi tervetuloa Ammattikeittiöosaajat ry:n ja John Nurmisen Säätiön järjestämään maksuttomaan webinaariin!
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ottavat huomioon myös vaikutukset ympäristöön ja siten Itämereen. Tule kuulolle, miten ruokavaliolla voi vaikuttaa Itämeren tilaan ja miksi ja miten voitte osallistua elokuiseen Itämeripäivään!
- OHJELMA
- Tervetuloa! Toiminnanjohtaja Marjut Huhtala, Ammattikeittiöosaajat ry
- Itämeren tila ja ruokavalion merkitys Itämereen, erityisasiantuntija Miina Mäki, John Nurmisen Säätiö
- Pohjoismaiset ravitsemussuositukset Itämeren ruokavalion vinkkelistä – keskiössä kasvikset ja kala, projektikoordinaattori Virpi Kemi, Ammattikeittiöosaajat ry
- Fisupihvin kehitystarina, vastuullisuusasiantuntija Meri Mathlin, Palvelukeskus Helsinki
- Mikä on Itämeripäivä? Tuottaja Maija Soljanlahti, John Nurmisen Säätiö
- Kutsu Itämeripäivän reseptikilpailuun, toiminnanjohtaja Marjut Huhtala, Ammattikeittiöosaajat ry
- Löydät tallenteen tilaisuudesta YouTubesta.
Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.