Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Tapahtumat
Vieraile KWUMissa

Vieraile KWUMissa

KWUM Studiokeramiikan Museo ja Galleria

lokaatio ikoni

Baklurantie 12, Fiskars

Keramiikkataiteilija Karin Widnäsin Magic Island -teoksia on myynnissä Fiskarsissa, KWUM Studiokeramiikan Museo ja Galleriassa. Tee retki Fiskarsiin ja tutustu Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvaan näyttelyyn. Näyttelyissä nähdään sekä kotimaisten että ulkomaisten keramiikkataiteilijoiden teoksia.

Karin Widnäs on valmistanut raku-tekniikalla keraamisia toiverasioita, jotka koostuvat rasiasta ja sen päällä lepäävästä saaresta, joka ilmentää kallion lempeää karheutta. Magic Island -rasiat ovat myynnissä Karin Widnäsin galleriassa, KWUMissa, Raaseporissa. Toiverasioita on kahta eri kokoa, uniikkeja muotoja ja eri vuodenaikoja esittäviä pintoja. Väreistä voi löytää ensilunta, syksyä, kevättä ja kesää. Osa myyntituotosta lahjoitetaan John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren pelastamiseksi.

Neljä erilaista Karin Widnäsin raku-keramiikkateosta
Kuva: Rauno Träskelin

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku