Hyppää sisältöön

Yrityskumppanuus

Itämeren pelastaminen on vahvasti ajankohtainen tapa toteuttaa yrityksen tai yhteisön vastuullisuutta. Itämeri tarvitsee yrityksesi apua, jotta monimuotoista luontoamme voidaan suojella.

Tuloksellisilla ja kohdennetuilla toimilla Itämeri voidaan vielä pelastaa. Itämerikumppanina nostat yrityksesi avainrooliin. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Tuloksellista työtä Itämeren pelastamiseksi

Ryhtymällä John Nurmisen Säätiön yrityskumppaniksi on yritys tai yhteisö mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista meriympäristötyötä ja varmistamassa, että Itämeren perintö siirtyy myös tuleville sukupolville. Yrityskumppani voi näkyä säätiön viestinnässä eri tavoin, sovitun yhteistyön laajuudesta riippuen. Säätiö tarjoaa kumppaniyritykselle materiaaleja yhteistyöstä viestimiseen.

  • Pääkumppanuus on luonteeltaan pitkäkestoinen, vähintään 3 vuotta kestävä yhteistyö, jonka arvo on vähintään 50 000 €/vuosi.
  • Avainkumppanuus voi olla pitkäkestoista tai kertalahjoitukseen perustuva, arvoltaan vähintään 10 000 €.
  • Yritystukijuudessa lahjoituksen arvo voi olla avainkumppanuutta pienempi ja yhteistyön kesto sovitaan erikseen.

Yrityskumppanuus voi rakentua myös markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyön avulla, jossa yritys lahjoittaa erikseen sovittavasta tuotteesta tai palvelusta myyntiin perustuvan lahjoitusosuuden.  

ihminen pyöräilee rantatiellä

Vinkkejä vapaaehtoistyöpäivään ja työhyvinvointiin

Oletko järjestämässä yrityksellesi vapaaehtoistyöpäivää tai työhyvinvointipäivää? Lue lisää, mitä päivän aikana voi tehdä!

Yritysyhteistyökokemuksia

Saaristo
Sivu
Vastuullisuus on Orionissa tekoja
Sivu
Vastuullisuus on Tokmannin strategian ytimessä
Kesäinen Itämerimaisema
Sivu
Vastuullisuus on Lilja the Labelille tuotekehitys­valintoja

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.

Haku